LIDER POKRETA EVROPA SAD

Spajić odjavljen s prebivališta u Beogradu 15. februara, bio neradni dan

Državna izborna komisija (DIK) na večerašnjoj sjednici nije utvrdila kandiaturu lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića za predsjedničkog kandidata

Milojko Spajić. Facebook

E. A.

19.2.2023

U medijima se pojavila potvrda o odjavi prebivališta lidera pokreta "Evropa sad" u Crnoj Gori Milojka Spajića, koju je izdalo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

U dokumentu, koji je izdala Policijska uprava za grad Beograd, Uprava za upravne poslove, a koji je objavila "Pobjeda", navodi se da je Spajić 15. februara odjavio prebivalište sa adrese u Beogradu, radi iseljenja iz Republike Srbije u inostranstvo - državu Crnu Goru, mjesto Podgorica.

Državna izborna komisija (DIK) na sinoćnjoj sjednici nije utvrdila kandidaturu lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića za predsjedničkog kandidata.

Tokom sjednice sinoć stiglo je obavještenje od policijske uprave Beograda u kojem je navedeno da je Milojko Spajić 15. februara odjavio prebivalište sa adrese u glavnom gradu Srbije.

Potvrdu o odjavi prebivališta. Screenshot

Damir Suljević, član DIK-a iz redova NVO, rekao je da je potvrda o odjavi prebivališta konstatovana 15. februara kada je bio neradni dan u Srbiji zbog Dana državnosti.

- Zanima me koji je organ radio tog dana i na koji način je izdata potvrda - upitao je Suljević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.