TRI PUTA SEDMIČNO

British Airways za kraj oktobra najavio letove za Beograd

Nove avio linije, putnicima iz Beograda i Rige nude mogućnost da preko Londona lete na još 120 destinacija

British Airways. exyuaviation.com

A. O.

3.8.2023

British Airways (BA) najavio je nove destiancije, među kojima su Beograd i Riga, a koje će britanski nacionalni prevoznik obavljati iz Londona, sa aerodroma Hitrou, navodi se na sajtu kompanije, koja naglašava da je Beograd intrigantni grad koji će zadiviti putnike.

Tako će obnoviti letove između Beograda i Londona poslije 13 godina, a od 31. oktobra će letjeti za glavni grad Srbije tri puta sedmično, avionims A320 i A321.

British Airways na sajtu navodi da je Beograd, eklektična srpska prestonica, kaleidoskop boja, kulture i zadivljujuće istorije.

Lokalno poznat kao Bijeli grad, u kojem ima toliko toga za otkriti, od tradicionalne balkanske arhitekture do vijekovne tvrđave i sofisticirane kulinarske scene.

Probajte burek, toplo pecivo punjeno topljenim sirom, i šljivovicu, rakiju od šljive, koja je ujedno i nacionalno piće Srbije, ističe britanska avio kompanija, prenosi Tanjug.

Nove avio linije, putnicima iz Beograda i Rige nude mogućnost da preko Londona lete na još 120 destinacija u kratkolinijskom saobraćaju British Airways.

Uz letove do Rige i Beograda, British Airways je najavio od novembra i letove za egipatski Šarm el Šeik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.