POTRESNA ISPOVIJEST

Čovjek čija je porodica ubijena u masakru na Cetinju: Ovako će vam se crni barjak viti!

Kako si zakovao ovako ja ću sve tvoje zakovati, kazao je Cetinjanin koji je ostao bez porodice u masakru

Ubijeni u masakru na Cetinju. AP

N. H.

12.8.2023

Crnogorac Miloš M., kome su u masakru na Cetinju ubijeni supruga Nataša i dvojica sinova, na godišnjicu zločina objavio je uznemirujući snimak, u kojem, glasom punim bola, kao da nagovještava osvetu.

Nagovijestio osvetu

- Ovako će vam se crnit', ovako će se crni barjak viti, ovako, ja vam se kunem – čuje se, kako se vjeruje, njegov glas na snimku.

Prethodno je u statusu, pominjući rođaka ubice sa Cetinja napisao „Kako si zakovao ovako ja ću sve tvoje zakovati“.

Poziv na prisebnost

Uslijedili su brojni komentari u kojima ga ljudi pozivaju da ostane priseban i da ne radi ništa loše. Mnogi su pokazali razumijevanje za njega i dijelili svoje teške priče iz tog kobnog događaja na Cetinju.

- Nemoj brate napraviti neko zlo, zlo je već načinjeno. Ovo što je monstrum napravio, nažalost platit će nedužni te familije. Rekao si mi nedavno da planiraš ići daleko. Idi brate, idi što dalje. Tvoje voljene nosi u srcu zauvek, pokušaj nastaviti dalje, iako se duša cijepa ne samo tebi, nego svima nama – redali su se komentari.

Godina dana od masakra

Podsjetimo, godinu dana je prošlo od krvavog pohoda kada je Vuk Borilović ubio ženu i dvoje djece, a onda nastavio da sije smrt po ulici. Pucao je u komšije, prolaznike, policiju, hitnu pomoć. Krvavi pohod kakav noviha historija ne pamti, odnio je 10 života, a Borilović je ranio još šest osoba.

Kako prenosi Telegraf.rs, na bolnu godišnjicu, baka Mileva koja je preživjela, dočekala je njihove reportere na terasi svoje kuće. Sva u crnom, gledala je u jednu tačku. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.