LIFESTYLE

Dvojnice najpoznatijih dama prošlog vijeka

Nevjerovatna sličnost

Mi. K.

25.12.2014

Jacqueline Bouvier Kennedy, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn obilježile su decenije prošlog vijeka, na svjetskoj sceni pojavila su se neka nova lica koja su nas podsjetila na njih. Vrijeme će pokazati da li će se udaljiti od titule čuvenih prethodnica i napraviti isto tako veliko ime.

Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis bila je supruga 35. američkog predsednika, Johna F. Kennedya, a potom i surpuga grčkog brodovlasnika, Aristotelesa Onassisa.  Ipak, ova žena je uspjela da zasjeni ove svoje moćne partnere. Kreirala je stil koji je danas poznat kao stil Džeki Kenedi, stil neprolazne elegancije.

Dvije decenije poslije smrti Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis pojavila se Amal Clooney, supruga Georga Clooneya koja stilom i izgledom veoma podsjeća na bivšu prvu damu Amerike. Pojedini mediji tvrde da će se George Clooney kandidovati na nekim od narednih predsedničkih izbora u SAD. Ako se te glasine obistine, Amal će postati još sličnija Jacqueline.

dvojnice

Marilyn Monroe, američka glumica, postavila je visoke standarde ženstvenosti i zavodljivosti. Kad se ima u vidu da je Merilyn često bila nesigurna u sebe, jasno je koliko je sve ono što je donijela na mali ekran, bilo ono najprirodnije u njoj.

Standardima Marilyn Monroe približila se Scarlett Johansson isto tako neposredna, šarmantna, lijepa i talentovana.

dvojnice-2

Audrey Hepburn je na filmu bila od 1948. do 1989. godine, nije razmišljala o tome da li da prihvati ili da odboje modne trendove, već ih je sama stvarala. Nevjerovatna harizma i talenat krasili su ovu glumicu, a onda se pojavila Audrey Tautou.

Kako bi Audrey Hepburn izgledala u 21. vijeku? Odgovor je ovako, nijednoj glumici, kao njoj, ne polazi za rukom da u jednostavnoj odjeći izgleda tako glamurozno kao da na sebi ima raskošnu haljinu.

dvojnice-3

Cindy Crawford i mladež na njenom licu obilježili su svjetsku modu devedesetih godina 20. vijeka. Ova bivša manekenka je uspjela da sve ujedini u jednoj ocjeni, svi su se složili da je Cindy žena nevjerovatne ljepote.

Jedna Srpkinja, manekenka Bojana Krsmanović, uspjela je da dođe do titule nove Cindy Crawford. Ova Beograđanka tek je zakoračila na svjetsku modnu scenu, sudeći prema njenom početku, očekuju je veliki uspjesi.

dvojnice-4

Dve dvojnice su uspele da se sretnu. Kate Moss i Cara Delevingne spojila je kampanja Burberry. Fizička sličnosti i buntovni duh krasi ove dvije britanske manekenke.

dvojnice-5

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.