LIFESTYLE

Vodio dvostruki život: Izdala ga majka i Facebook

Na oba vjenčanja imao istog kuma

(Mi.K.)

16.2.2015

Dvostruki život Adrian Linham (43) vodio je tri godine. Bio je u braku s Liz (37) ali je imao i ljubavnicu Hayley Totterdell. No, odlučio se oženiti s njome i to na istoj plaži u Meksiku na kojoj je bio na bračnom putovanju s Liz.

Da stvar bude bolja, čak se nije potrudio naći novog kuma, već je to bio onaj isti s prvog vjenčanja. No, njemu je rekao da se razveo od Liz kao i svojim roditeljima.

Nesretna je supruga sve otkrila nakon što je od svekrve dobila pismo u kojem ova izražava žaljenje što se razvela od njenog sina?!

Tada je Liz krenula pretraživati Facebook i imala je što i vidjeti. Adriana inače često nije bilo doma, u Bristolu, a Liz je govorio da odlazi u Bangor gdje radi kao instruktor ronjenja. Tamo zapravo nije radio ništa, nego je samo živio s Hayley.

- Od svekrve sam dobila pismo 21. avgusta 2014. godine. Napisala je da joj je žao što smo se rastali. Šokirala sam se. Našla sam fotografije na Facebooku njega i Hayley. Nazvala sam Adriana i on je sve poricao - kaže Liz.

Ni Hayley nije znala da je Adrian oženjen sve dok ga nisu uhapsili. Navodno su se zaručili u avgustu 2012., a zaprosio ju je na istoj plaži na kojoj su se kasnije vjenčali.

Nakon vjenčanja Adrian se vratio i nastavio voditi "dvostruki život".

Uskoro je Liz otkrila niz njegovih laži. Čak i kad je imala pobačaj u decembru 2013. godine, Adrian ju je ostavio odmah sljedeće jutro i otišao kod Hayley. Nakon što je saznala istinu, bila je toliko ljuta da ga je prijavila policiji, piše Daily Mail.

Adriana su osudili na četiri i po mjeseca zatvora zbog bigamije. Njegova druga žena Hayley je uz njega.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.