LIFESTYLE

POGLEDAJTE PIJANDURU Direktor avio kompanije zaposlenima poslao sliku pijane koleginice!

Razočarani šefovi Qatar Airwaysa

(Mi. K.)

19.3.2015

Jedan od šefova Qatar Airwaysa odlučio je da posrami svoju zaposlenu poslavši cjelokupnom avionskom osoblju kompromitujuću fotografiju pijane stujardese kako leži na podu.

Pritom je u emailu izrazio svoje razočaranje zbog sramotnog prizora. Na fotografiji žena leži onesviješćena u zgradi u kojoj joj kompanija pruža smještaj, a navodno je snimljena nakon noćnog provoda s prijateljima u Dohi.

Nije poznato ko je snimio fotografiju. Rosen Dimitrov, potpredsjednik Qatar Airwaysa, u e-mailu je napisao: "Pogledajte fotografiju stjuardese nakon što se mrtva pijana vratila u svoj stan. Ostavili su je na ulazu u zgradu gdje je zaspala. Bila je tamo sve dok je drugi članovi osoblja nisu pronašli i odnijeli do njenog stana."

"Posramljen sam i uznemiren zbog ovakvog ponašanja stalnog zaposlenog naše firme, odrasle osobe koja u kompaniiji radi već devet godina", piše Dimitrov u svom emailu.

stjuardesa-1

"Kako uopšte možemo da promjenimo pravila ako se ne ponašamo kao zreli pojedinci. Jako sam razočaran", napisao je Dimitrov, prenosi "Kurir".

Alkohol je u Kataru, inače, zabranjen, ali toči se u rijetkim barovima za strance i elitnim hotelima. Ko nakon konzumacije alkohola sjedne u auto i naleti na policiju, rizikuje progon iz zemlje. Pijanstvo na javnom mjestu takođe se smatra prekršajem.

Stranci koji tamo žive mogu da kupuju alkohol, ali je procedura za to vrlo komplikovana. Zabranjeno je uvoziti alkohol prodavati ga ili nuditi muslimanima u Kataru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.