STRAŠNO

Ostala paralizirana nakon divlje akcije u krevetu: U pokušaju da promijeni pozu, desilo se nešto neobično

Opisala kako je zamahnula nogama i zavalila se na leđa, ali, prema njenim riječima, krevet je tada popustio i ona je pala ravno na glavu

Ilustracija

Jutarnji..hr

16.10.2018

Jedna žena je ostala paralizirana nakon što je tokom seksualnog odnosa katapultirana iz vlastitog kreveta. Sada tuži proizvođača kreveta i traži odštetu, piše BBC.

Međutim, kompanija negira da je njihov krevet uzrok povrede.

Sudija Beri Koter (Barry Cotter) rekao je da je centralno pitanje u ovom slučaju da li je krevet bio oštećen i jesu li tragične povrede gospođe Bazbi (Busby) uzrokovane krevetom.

Na sudu je također pojašnjeno da je gospođa povrijeđena oko sedam dana nakon što joj je dopremljen krevet dok je na njemu uživala s partnerom Džonom Maršalom (John Marshall).

Gospođa Bazbi na sudu je opisala kako je zamahnula nogama i zavalila se na leđa, ali, prema njenim riječima, krevet je tada popustio i ona je pala ravno na glavu.

- Osjećala sam se kao da sam katapultirana s kreveta. Prilikom pada začula sam zvuk kao da je nešto puklo.

Bazbi kaže kako smatra da dva madraca na krevetu nisu bila međusobno dobro povezana te su nedostajali još neki dijelovi.

Gospođin advokat Vinston Hanter (Winston Hunter) kazao je da je tačno da su okolnosti ove nesreće pomalo neobične, ali da je proizvođač kreveta svejedno odgovoran.

Advokati kompanije rekli su da je krevet bio propisno sastavljan te da dijelovi koji su nedostajali nisu mogli prouzročiti ovakvu nezgodu. Suđenje se nastavlja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.