FASCINANTNO

Evo kako deda Toni izgleda na modnoj pisti

Simpatični penzioner

Avaz.ba

12.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Modni tigar Toni predstavljao je "Varteks" na nedavno održanom zagrebačkom Sajmu vjenčanja. 

U sklopu Sajma održana je gala donatorska modna revija na kojoj su predstavljena najnovija modna rješenja, a varaždinsku kompaniju "Varteks" predstavljao je penzioner i bivši maneken Taljat Selmani, široj javnosti poznat i kao Toni.

Taljat Selmani (82) nedavno se proslavio izjavom o gripi, a potom je dobio ponudu iz "Varteksa".

Toni je u mladosti radio kao maneken i odrađivao snimanja za "Varteks", a skoro su mu iz te kompanije ponudili da ponovo reklamira njihova odijela.

- Mislimo da je fantastičan lik, a budući da imamo zaista savremene, atraktivne krojeve koji na svakome stoje dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio odličan primjer kako naša odijela mogu odlično stajati i ljudima starije životne dobi. Toni ima fantastičnu energiju - rekao je za Index predsjednik "Varteksa" Nenad Bakić.

Toni nije mogao sakriti svoje oduševljenje.

- Ja ću raditi kako god njima odgovara. I prije sam radio za "Varteks", ta je kompanija uvijek bila na glasu, ona ne smije propasti i ja ću pomoći kako god budem mogao. Radit ću i dan i noć ako treba - u jednom dahu je ispričao simpatični penzioner.

Podsjećamo, Toni je postao najpoznatija osoba posljednjih dana u Hrvatskoj nakon što su ga novinari uhvatili u šetnji Cvjetnim trgom i pitali ga za mišljenje o gripi.

- Ne postoji gripa, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vježbaj, p*zd* ti m*terin* - poručio je tada vitalni penzioner.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.