KIOSK

Influencerica sa 127 kilograma o seksualnom životu: Samo jednu pozu ne možemo izvesti

Imamo odličan seksualni život, ističe Ema

Avaz.ba

2.5.2019

Dvadesetdvogodišnja Ema Tamsin Hil (Emma Hill), influencerica koju na Instagramu prati više od 53 hiljade ljudi, ima 127 kilograma, a za ''Daily Mail'' je otkrila kako izgleda njen seksualni život. 

Priznala je da su joj, dok je bila mlađa, smetali njeni suvišni kilogrami, ali kad je upoznala svog sadašnjeg dečka Brendona Vajtera (Witter), počela je prihvatati svoje tijelo.

- Imamo odličan seksualni život. Trebalo mi je neko vrijeme da doguram do toga, da zavolim svoje tijelo i nađem muškarca koji nije sa mnom da bi udovoljio nekom svom fetišu, ali sad napokon mogu reći da imam odličan seks - kaže ona. 


- Ako imate više kilograma, to ne znači da se morate seksati u mraku i samo u određenim pozama - istakla je. 

Priznala je ipak da im jedna poza zadaje muke i da je njen dečko ne može izvesti: ona u kojoj bi je podignuo. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Gratitude is a must

Objavu dijeli Emma Hill (@emmatamsinhill)

Ispričala je i kako je ranije imala problema sa samopouzdanjem i da je spavala "s više muškaraca nego što je trebala" kako bi sebi dokazala da je privlačna, no, tvrdi, s Brendonom je sve drugačije. 

- Jednom prilikom me ljubio po trbuhu, a kad sam mu rekla da to ne volim, odgovorio mi je da je to dio mog tijela i da voli svaki djelić mene. Nije me vidio onako kako sam ja samu sebe vidjela i to je i meni pomoglo da se vidim drugačije - kaže Ema. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.