SINALOA KARTEL

Kim Kardašijan kriminala: Misteriozna smrt šefice El Čapovih ubica

Radila za meksičkog narkošefa prije nego što je izručen SAD

Avaz.ba / The Sun

20.9.2019

Radila je za meksičkog narkošefa - Avaz
U krvi preminule žene pronađen alkohol - Avaz
Preminula zbog aspiracije pluća - Avaz
Klaudija poznata i po atraktivnom izgledu - Avaz
Dnevni avaz
+2

Klaudija Očoa Feliks (Claudia Ochoa Felix, 35), za koju se vjeruje da je vodila El Čapovu (Chapo) jedinicu za ubistva Sinaloa kartel, pronađena je u mrtva u krevetu svoga ljubavnika, a preminula je pod misterioznim okolnostima. 

Zbog svog atraktivnog izgleda, poznata je i kao Kim Kardašijan (Kardashian) organiziranog kriminala, a radila je za meksičkog narkošefa Hoakina El Čapa Guzmana (Joaquin "El Chapo" Guzman) prije nego što je izručen SAD.

Pronađena je mrtva u kući u gradu Kuljakanu na sjeverozapadu meksičke države Sinaloa, piše britanski "The Sun".

Prema pisanju lokalnih medija, 35-godišnjakinja preminula je tokom noći zbog aspiracije pluća, a kako je do toga došlo, još nije poznato. Naime, do aspiracije dolazi kada osoba udahne, primjerice, veću količinu vode koja odlazi u pluća te prouzročuje gušenje i smrt.

Prema izvještajima, te je večeri bila u noćnom klubu te se kasnije vratila u kuću svoga ljubavnika. Njen ljubavnik ispričao je da ju je pokušao probuditi, ali kako to nije uspio, zvao je hitne službe.

Tužilac Huan Hoze Rios Estaviljo (Juan Jose Rios Estavillo) rekao je kako je u krvi preminule žene pronađen alkohol te druge supstance te da je preminula od gušenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.