LIFESTYLE

Bivša stažistica otkrila pravo lice Marka Zuckerberga

Prisustvovala jednom sastanku

J. Be.

1.6.2015

Iz Facebooka su u nekoliko navrata poručili da tretiraju stažiste kao zaposlenike, a sudeći po pričama bivših stažista, to je zaista tako. Jedna bivša stažistica tvrdi da je čak imala priliku prisustvovati sastanku na kojem je bio i Mark Zuckerberg, piše Business Insider.

Elizabeth Gregory stažirala je prošlog ljeta u odjelu dizajna, a voditelj odjela pozvao ju je da sudjeluje na sastanku s glavnim direktorom, jer je smatrao da bi to bilo dobro iskustvo za nju.

- Samo sam promatrala, ali bilo je zbilja super vidjeli kakav je Zuck uistinu - rekla je.

Iako nije aktivno sudjelovala na sastanku, tvrdi da je jako puno naučila na njemu.

- Bilo je stvarno intenzivno, jer on naprosto širi svoju mudrost na vas. Zbilja je drag dečko, uvijek me pozdravljao dok je šetao kompanijom, iako nije znao ko sam ja zapravo - ispričala je.

Gregory opisuje Facebookov ured kao otvoren suradnji. Ne postoje pregrade, zaposlenici se ne dijele na više i niže rangirane, a čak i Zuckerberg radi na istim stolovima na kojima rade stažisti.

- Zuckerberg je imao sto koji je izgledao identično kao moj. Isti kompjuter, iste stvari na njemu. To je zaista lijepo - rekla je.

Facebook također održava sastanke u vijećnici petkom, na kojima zaposlenici Zuckerberga i ostale šefove mogu pitati šta god žele. Ta pitanja mogu biti važna pitanja o budućnosti kompanije ili pitanja o vrsti hrane kojom hrane svoje pse. Stvarno je sve dopušteno rekla je Gregory.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.