LIFESTYLE

GOOGLE VIDI SVE Holanđanka na "Google maps" uhvaćena u nezgodnoj pozi

Jedna Holanđanka slučajno je završila "Google maps"

Autor:(A. Vr.)

3.11.2015

Jedna Holanđanka slučajno je završila na "Google maps" jer ju je "Google street view" kamera snimila dok urinira uza zid sa cigaretom u ruci.

Ova za sada neidentifikovana žena snimljena je u gradu Almere u Holandiji, a najvjerovatnije je bila pod dejstvom alkohola, jer nije ni primjetila da je snima kamera. Ona je na sebi imala farmerice, crnu majicu i tamne naočale i potpuno je nonšalantno urinirala u sred bijela dana.

"Google" je reagovao tako što je zamutio lice žene na mapi, ali neko je prije njihove reakcije sačuvao printskrin bez zamućenog lica žene.

- Vrlo sofisticirano. To je ono što ja zovem multi tasking - napisao je neko u komentaru.

google-maps1

Ovo nije prvi put da "Google" kamera fotografiše neobične stvari na ulicama. Jednom prilikom su uhvatili jednog muškarca kako čačka nos, par koji ima seks, pa čak i stariji par koji se sunča u toplesu. Također, jedna Australijanka je namjerno, videvši "Google" auto, podigla majicu i pokazala svoje grudi.

U svim slučajevima "Google" je reagovao i zamućivao lica ljudi i sporne dijelove tijela, ali to nikada ne bi primjetili da nije bilo dežurnih internet cjepidlaka koji nekako uvijek uspijevaju da pronađu ovakve stvari.

google-maps

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.