LIFESTYLE

U čemu je tajna supruge Emmanuela Macrona: Ima 64 godine, baka je sedmero unučadi i majka troje djece, a izgleda poput djevojčice

Avaz.ba

9.5.2017

Supruga novoizabranog francuskog predsjednika Brigitte Trogneux stalna je meta svjetskih medija zbog razlike u godinama između nje i mladolikog supruga. Njoj su 64 godine, a njemu tek 40. Bez obzira na godine Brigitte izgleda poput djevojke.

Oduvijek su francuskinje bile poznate po ženstvenosti i ljepoti, a ni Macronova supruga tu nije iznimka. Dok su slavili izbornu pobjedu u nedjelju navečer, Brigitte Trogneux bila je oličenje glamura.

Ona je bivša učiteljica, baka sedmero unučadi i majka troje djece, ali jednostavno zrači energijom i mladenačkim sjajem koji je itekako primijetan.

Dok se svi pitaju u čemu je tajna njenog izgleda, Brigitte nikada medijima nije otkrila kako održava svoj izgled, koje kozmetičke preparate koristi niti je li se ikada podvrgnula nekom estetskom zahvatu.

Odličan modni odabir, vitka linija, mladenačka frizura koja zaokružuje njezino lice i vrat te skriva znakove starenja, uveliko su zaslužni za to kako ona izgleda.

Brigitte rado nosi odjeću kakvu vole mladi, s dozom zrele elegancije. Tako se može vidjeti u uskim kožnim hlačama, suknjama i haljinama iznad koljena koje ističu njezine vitke noge, a kada su paparazzi nju i supruga Emmanuela Macrona snimili na godišnjem odmoru na plaži, u jednodijelnom kupaćem kostimu, izgledala je barem 20 godina mlađe.

Poznata francuska lična stilistica Chantelle Znideric ističe da se buduća prva dama Francuske odijeva mladenački birajući klasične, dobro sašivene kostime koji laskaju njezinoj figuri.

Njezin jednostavan stil u kojem dominiraju neutralne boje, košulje čistih linija, hlače koje prate liniju tijela te joj omogućuju elegantnu kombinaciju za svaku priliku.

- Ona je rock'n'roll, niti ne pomišlja da se odrekne nekih odjevnih predmeta samo zato što ima 63 godine. Nosi kratke suknje, haljine bez rukava, kožne hlače - ističe umjetnička direktorica Delphine de Canecaude.

Stomatolozi tvrde da je Brigitte također napravila estetsku korekciju zubiju jer na njima ne pronalaze tragove starenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.