LIFESTYLE

Na prijedlog svojih mama: Mladenci snimili vjenčani "oralni seks"

Avaz.ba

5.10.2017

Dan vašeg vjenčanja trebao bi biti jedan od najemotivnijih u vašem životu, a fotografije nastale u tim trenucima trebali biste moći jednog dana s ponosom pokazivati svojim unucima. No jedan holandski par nije tako razmišljao.

Oni su tokom snimanja u šumi odglumili scenu oralnog seksa kojim slave razmjenu zavjeta. Ono što je mnoge najviše iznenadilo nije to što su snimili fotografiju, već to što je nisu izostavili iz porodičnog albuma, i to zato što su im ideju dale njihove mame.

Imena maštovitih Danaca nisu objavljena, a fotograf Michel Klooster pored fotografije je napisao: "Neki mladenci ne mogu dočekati da zabava završi da se povuku u svoju sobu na ludu bračnu noć. Srećom, oni su već razmijenili zavjete i sad su službeno u braku".

Ipak, medijima je rekao da su oralni seks samo simulirali za potrebe snimanja. On sam je ranije vidio sličnu fotografiju nekih Amerikanaca koja mu se svidjela.

"Ne želim da se na mojim fotografijama vide intimni dijelovi, ali sve što stvara iluziju je zanimljivo. Oni su bili veoma veseo par, a vjenčanje je bilo lijepo i opušteno, ništa na njemu nije bilo formalno. Svi koji misle da je ovo uvredljivo i dalje žive u 1996. godini. O ovoj fotografiji bit će zanimljivo pričati i za deset godina, neka se ljudi vesele", rekao je.

Dodao je da fotografija nije pokušaj reklame, već je samo da njegovi klijenti odu zadovoljni. Čini se da je uspio oboje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.