LIFESTYLE

Svijet u šoku zbog slike: Kada sam u hodniku vidjela ovo, par sati kasnije tata je umro!

Avaz.ba

14.11.2017

Šeron Kol iz Donkastera u Velikoj Britaniji posljednje dane svog oca provela je u bolnici sa njim. Neposredno prije njegove smrti podijelila je fotografiju zbog čega je svijet ostao u šoku. 

Naime, njen tata je preminuo u 67. godini, a ona je svaki trenutak provodila sa njim.

"Sjedila sam kraj njega i pomislila kako je jako neobično što stalno pokazuje prstom na hodnik. Sve ovo se dešavalo svega par sati prije nego što je preminuo, i nije više mogao ni da priča. Ipak, izgledao je prestrašeno. Bila sam uvjerena da su to samo lijekovi protiv bolova, pa sam zanemarila njegova upozorenja", objašnjava Šeron.

A onda je morala da ode do toaleta i videla čudan oblik. Iako je imala poriv da pobjegne, riješila je da pogleda malo bolje - bilo je to obličje vrane.

"Bila sam strašno uzdrmana, ali morala sam to da slikam. Tata je umro svega par sati nakon ove slike, a vrane su, kao i gavran, simbol smrti. Prilično je čudno naići na vranu u bolnici."

Kako dalje objašnjava, riješila je da podjeli ove slike kako bi utješila ljude koji se suočavaju sa gubitkom voljene osobe.

"Mislim da je ovo dokaz da umiruće neko ili nešto čeka na drugoj strani. Kada vidim ove slike nasmiješim se jer znam da je neko preuzeo brigu o njemu", kaže Šeron.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.