ZANIMLJIVO Nude novac i ništa ne očekuju

Ispovijest domine: Muškarcima je dovoljno da me gledaju i budu ponizni, a masno mi plaćaju za to

Avaz.ba
14.07.2018 14:45

Foto: Twitter

Gospodarica Ava iz Australije, finansijska domino dama, vodi raskalašen život koji joj muškarci, njeni klijenti, sa zadovoljstvom finansiraju i ne očekuju intimnost zauzvrat.

Tvrdi da im je dovoljno da je gledaju i budu ponizni, odnosno da im je bolje od seksa da ih ona degradira kao bogata gospodarica.

Ava iz Sidneja za sastanak licem u lice naplaćuje 300 australskih dolara, za razgovor 15-20 minuta putem interneta 50 dolara i 100 australskih dolara za isti termin na Skajpu.

Ava muškarcima kaže da izvade svoj novčanik, kad joj dolaze kući, da joj poljube cipele i služe se njenim potrebama. Nema govora o seksu.

Većina mojih klijenata ne želi seks sa mnom, jer se osjećaju nedostojnim, pa ne bi bilo uredu. Ovako im je puno uzbudljivije i zahvalni su mi na tome kad ih udarim u lice ili ih pljunem - ispričala je Ava, prenosi ''Daily Mail''. 

Ona je više od deset godina radila u maloprodaji i ugostiteljstvu, ali je zbog nedostatka novca počela da prodaje na internetu svoje nošene čarape i veš. Ubrzo je shvatila da joj se sve više muškaraca nudi novac bez posebnog razloga.

- Odrasli muškarci su počeli da dolaze u moju kuću sa stotinama dolara kako bi platili to što imaju čast da sjede, piju vino sa mnom i slušaju kako ih verbalno zlostavljam - kaže ona.

Dodaje da su se neki muškarci željeli s njom da se nađu kod bankomata da bi joj dali novac, opet bez nekih očekivanja, osim da budu poniženi, pa je odlučila da napusti posao. Potpuno se posvetila ulozi gospodarice Ave. Sada živi isključivo od novca ili poklon kartica takvih muškaraca.

Neki klijenti uživaju u tome da joj kupuju poklone pa im napiše sve šta želi. Oni koji hoće da je lično upoznaju prolaze kroz strogu proceduru provjere. Ako zadovolje, odvaja vrijeme za njih. 

Ava kaže da u nekoliko sedmica zaradi hiljade dolara, ali priznaje da se događa i da nema zarade.

NA VRH