HOROSKOP Ne priznaju poraz

Zvijezde otkrivaju: Ovo su najveći kockari među znakovima

Previše ponosni

24sata.hr
05.09.2018 09:14

Foto: Ilustracija

Lav se voli igrati, voli to uzbuđenje lova na dobitak i to radi na svim područjima života. Kockanje i rizične igre su definitivno nešto bez čega ovaj znak ne može, barem ne na duže. Dok će muškarci, najviše kockari provoditi noći u kockarnici, redovno pohoditi sportske kladionice i stalno provjeravati rezultate na teletextu ili putem mobitela, žene ovoga znaka neće odoljeti srećkama i džekpotu.

Za muškarca Lava to je previše banalna igra. On voli visoke uloge, a što veći rizik, to u njemu više rastu strast i uzbuđenje. Uživa u lovu, a to mu je slađe od krajnjeg rezultata. Takav je u ljubavi, u životu općenito, a tu draž čekanja “sretnog kraja”, koji to možda i neće biti, niko ne može shvatiti osim njega.

Zato što uvijek u životu igra srcem, tako je i na ovom području. To je njihova strast kojoj se posvećuju u potpunosti, a što češće igraju, sve su tome predaniji, da ne kažemo ovisniji. Ne može se reći da imaju neku posebno osmišljenu taktiku, kao što bi to mogla imati jedna Djevica ili Jarac, jer dijete u njemu nema puno strpljenja za sve te silne kombinacije.

Njegov je cilj igra i uživanje u igri, i to je to! Kad izgubi, neće pričati o tome, previše je ponosan da bi priznao poraz, odnosno da bi priznao koliko je novca uložio i izgubio. Zato će za ostvareni dobitak saznati svi i izvjesno je da će taj iznos vrlo brzo “ulupati” u čašćenje prijatelja ili ispunjenje neke luksuzne želje.

I ostali znakovi horoskopa imaju svoje taktike kad su u pitanju nagradne igre i kockanje. Neki igraju srcem kao Lav, neki mozgom, a neki će samo povremeno zalutati u kladionicu i pouzdati se u svoju sretnu zvijezdu.

OVAN

Definitivno voli čar pustolovine i igre za koju ne zna gdje će ga odvesti. Često ga se može vidjeti za poker automatom ili kartaškim stolom. Teško podnosi poraz. Njegovi sretni dani su 12. septembar i 29. novembar.

BIK

Oprezan i promišljen u svemu pa i u kockanju. Previše cijeni novac da bi ga olako bacao, ali zbog hedonizma i gladi za materijalnom sigurnošću može prilično ‘zastraniti’. Njegovi sretni dani su 10. septembar te 7. i 8. oktobar.

BLIZANAC

Nema previše strpljenja za ništa, pa ni za kockanje. On to čini povremeno i površno. Otići će uplatiti listić, a često se u posljednji tren sjetiti da nije provjerio rezultate izvlačenja. Njegovi sretni dani su 5.i 6. oktobar 

RAK

U kladionicu ide s određenim ciljem, a ne zato što ga to veseli. Nije od onih koji vjeruje da može nešto dobiti, pa će svoju sreću na nagradnim igrama okušati iz puke znatiželje. Njegovi sretni dani su 14. septembar te 7. i 8. novembar

DJEVICA

Ništa ne prepušta slučaju. Upusti li se u ovu avanturu, vodit će knjige dobitaka i gubitaka, imat će dobro razrađenu taktiku te igrati posvećeno i s namjerom. Njezini sretni dani su 18. septembar te 12. i 13. novembar.

VAGA

Okušava sreću u nagradnim igrama ako su nagrade luksuzno putovanje, automobil ili stan. Nije luda za kladionicama i kockarnicama. Njezini sretni dani su 21. i 22. septembart i 18. oktobar.

ŠKORPIJA

U svemu ide do kraja, pa i u kockanju. Slijepo će se držati unaprijed postavljene taktike. Ne podnosi poraz i nekoliko njih uzastopno će ga tjerati da prekine s tom navikom. Njegovi sretni dani su 20. oktobar, 16. novembar i 14. decembar.

STRIJELAC

Samo povremeno uleti u ovo područje života da provjeri ima li tu nešto za njega. Kad vidi da je sve samo igra bez neke izvjesnosti i smisla, brzo će krenuti dalje. Njegovi sretni dani su 19. oktobar i 16. i 17. decembar.

JARAC

Ppreviše ozbiljan i kockanje smatra nepotrebnim gubitkom novca. Ponekad će se upustiti u klađenje ako mu je ono tematski zanimljivo. Previše je skeptičan i ne vjeruje u brze dobitke. Njegovi sretni dani su 1. i 2. septembar i 19. decembar.

VODOLIJA

Izmišlja posebnu taktiku koja će za mnoge izgledati kao čista mozgalica, ali njoj će imati smisla. Njegov um će tome pristupiti matematički i vrlo ozbiljno, ali igrat će rijetko i povremeno. Sretni dani su 1. i 2. oktobar i 21. decembar.

RIBE

Vole sanjati da mogu imati sve, pa tako i da mogu ostvariti milionski dobitak na lutriji. Definitivno igraju srcem, bez taktike i kad se sjete. Ako nešto i dobiju, brzo će to potrošiti. Sretni dani su 30. i 31. oktobar i 24. decembar. 

Tagovi

Horoskop Lav Ovan
NA VRH