BEZ DLAKE NA JEZIKU

Konobarica ocjenjivala ponašanje slavnih koje je srela

Video 23-godišnje Julije Karolan u kojoj komentira ponašanje slavnih do sada je pogledalo 12 miliona ljudi

Avaz.ba

Nakon velike popularnosti s prvim videom, snimila je i nastavak

Foto: Tik Tok


Video u kojem cura koja je konobarisla u nekim elitnim restoranima na Menhetnu ocjenjuje ponašanje slavnih osoba s kojima se na poslu susrela brzo je postao viralan, a još više pažnje je dobila nakon što joj se jedna slavna dama i izvinula.

Video 23-godišnje Julije Karolan (Julia Carolan) u kojoj komentira ponašanje slavnih do sada je pogledalo 12 miliona ljudi.

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt 💖 xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

♬ OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott

Video je počela navodeći kako su joj se svidjele sestre Bella i Gigi Hadid.

One su bile jako drage, što je, nažalost, rijetkost među slavnima - kaže Julia koja im je dala ocjenu 10/10.  

Manje su joj bile drage Kajli Džener (Kylie Jenner) i Hejli Biber (Hailey Bieber).

Ovo će biti kontraverzno. Srela sam je više puta i ni jednom nije bila ljubazna - rekla je o ženi Džastina Bibera (Justin) koju je ocijenila s 3,5/10.  

Mnoge je iznenadilo što joj se Hailey javila u komentarima s isprikom. 

- Upravo sam naletjela na ovaj video. Voljela bih reći da mi je žao ako si ikad od mene dobila lošu vibru ili ružan stav. Nikad mi to nije bila namjera - napisala je ona.

@juliacarolann

Ask and you shall receive...PART 2‼️ (a friendly reminder that these are just my personal experiences, no hate xo) ##manhattan ##celebrity ##fyp

♬ Hood Baby - Kbfr

Ništa bolje nije prošla ni Kajli (Kylie) za koju je Julia rekla da se lijepo ponaša, no zbog niske napojnice dobila je ocjenu 2/10.

- Ona je bila ok, no ostavila je napojnicu od 20 dolara, a račun je iznosio 500 dolara - kaže Julia.

Nakon velike popularnosti s prvim videom, snimila je i nastavak u kojem je komentirala ponašanje Josha Pecka (10/10), Kendall Jenner (4/10), Nicka Jonasa (8/10) i Beyonce koja ju je stvarno oduševila. 
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na