ŽELI BITI BARBIKA

Potrošila je hiljade maraka na plastične operacije: Muškarci me žele kupiti

Gabriela Jiračkova (20) iz Praga od malih nogu voljela je lutke Barbie i princeze i uvijek je sanjala da će postati jedna kad odraste

A. Č. / Index

Danas je poznata kao "Prva češka Barbie"

Foto: Instagram


Mlada češka pjevačica i manekenka otkrila je kako je već potrošila više od 60.000 KM na estetske operacije i priznala je da joj muškarci žele platiti da im bude supruga.

Gabriela Jiračkova (20) iz Praga od malih nogu voljela je lutke Barbie i princeze i uvijek je sanjala da će postati jedna kad odraste. Pjevati je počela već sa sedam godina, dok se šminkati počela sa 13. Danas je poznata kao "Prva češka Barbie". 

Sa 17 godina iskoristila je novac koji je uštedjela od pjevanja kako bi platila prvo povećanje grudi. Ove godine povećala ih je i drugi put, a redovito ubrizgava i filere za usne te koristi botoks, prenosi The Sun.

Sad je prati više od 65.000 ljudi na Instagramu i kozmetičke kompanije javljaju joj se da reklamira njihove proizvode. No, njezina internet slava donijela joj je i neke bizarne ponude muškaraca koji joj izjavljuju ljubav.

Gabriela kaže kako je bezazleni selfie s obožavateljem bio dovoljan da pokrene glasine kako je imao aferu s njom. 

Drugom prigodom menadžer kojeg je Gabriela jednom srela u kafiću tvrdio je da mu je izrazila ljubav i da je njihov brak gotova stvar - a njeni su roditelji čak primali poruke od njegove porodice pokušavajući ih nagovoriti da je udaju.

NA VRH

Podijeli članak na