DOMIŠLJATO

Muž nagovarao suprugu na još jedno dijete smiješnim porukama, pa uspio

Kad vaš video o mužu koji čezne za bebom postane viralan, evo što se dogodi sljedeći dan

Muž nagovarao suprugu na još jedno dijete smiješnim porukama, pa uspio. TIK TOK: SCREENSHOT

S. S.

5.6.2022

Tate nerijetko moraju nagovarati mame na još jedno dijete. Nije lako donijeti takvu odluku, pogotovo zato što oba partnera ne razmišljaju o tome na isti način. Jedan je tata svoju ženu nagovarao na još jedno dijete tako što joj je ostavljao poruke za koje je računao da će je s vremenom motivirati, a uspio je za početak nasmijati i nju i milione drugih.

Spomenuta mama je na TikToku ispričala svoju priču: "Muž mi je ostavljao poruke cijelu sedmicu", kaže Leandra Janai Žozef (Joseph), mama troje djece, u svojoj objavi sad već viralnog videa na TikToku.

@leandra.janai I think he’s trying to tell me something🤣 #babyfever #babynumber4 #fyp #foryoupage #husband #husbandandwifecomedy #funny #comedy #youredone #PradaBucketChallenge ♬ Beggin' - Måneskin

U videu ona pokazuje nekoliko papirića koje je uporno ostavljao pričvršćene za paket njenih kontracepcijskih pilula "Znaš li gdje je ovome mjesto? U smeću", glasi prva poruka. Sljedeća poruka mudro koristi njihovu kćer kao sredstvo nagovaranja: "Lexxi je rekla da oduvijek želi sestru, zar ne?"

- Već si popila jednu danas, sjećaš se? - sljedeća je poruka.

Naredna poruka je bila "Sve sam ovo zamijenio prenatalnim tabletama". Njegova kampanja za još jednu bebu odrađena je predano i duhovito, a u jednoj poruci je utvrdio i da mu ona izgleda puno ljepše kad je trudna. Leandra je dobro zaključila kad je napisala pratiteljima da vjeruje da joj on pokušava nešto reći. Video je pregledan više od 8.6 miliona puta i ima preko 1.4 miliona komentara na TikToku.

Samo četiri dana kasnije Leandra je objavila da je trudna. 

- Kad vaš video o mužu koji čezne za bebom postane viralan, evo što se dogodi sljedeći dan - obznanila je pratiteljima, otkrivši iznenađenje – pozitivan test na trudnoću.


@leandra.janai What just happened?!😆 Part 1… #fyp #foryoupage #pregnancyannouncement #pregnancytest #surprise #babynumber4 ♬ original sound - Lex RN BSN

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.