OBJAVILA VIDEO

Tiktokerka otkrila trik uz koji uvijek dobije posao koji želi: "Stalno postavim isto pitanje"

Odradite svoj intervju do kraja i budite skroz normalni, rekla je Reardon

Dženifer (Jennifer) Reardon otkrila trik. PRINTSCREEN / TIKTOK

A. O.

1.12.2022

Popularna tiktokerka Dženifer (Jennifer) Reardon na svom profilu je objavila videosnimak u kojem je otkrila svoj trik kojim uvijek dobije posao koji želi.

Ovaj video pregledalo je više od 1.4 miliona osoba. Ona se osvrnula na dio razgovora za posao kada poslodavci pitaju želi li kandidat još nešto reći. Dženifer smatra kako većina zbunjeno kaže da nema što dodati ili samo odmahne glavom. Ona tvrdi kako je bolje nastaviti komunikaciju.

- Odradite svoj intervju do kraja i budite skroz normalni. Prije nego što završite, posljednje pitanje koje ćete ispitivaču postaviti je nešto u stilu: "Imate li ikakvih briga i pitanja u vezi sa mnom koje možemo riješiti prije nego što završimo ovaj razgovor" - objasnila je. 

@notjenneeree

SOMEONE ELSE MADE A VIDEO ABOUT HER PROFESSOR GIVING THE SAME ADVICE (tag her I can’t remember who) & I STG THIS IS MY SECRET TRICK AND IT WORKSSSSSSSS TRY IT immediately.

♬ original sound - Jennifer Reardon

- Sagovornik će vas možda još nešto htjeti priupitati. Ma, sigurno će ih još nešto interesirati u vezi s vama i to je pravo vrijeme da im se obratite. A kada završite, oni neće imati briga oko vas i vi ćete dobiti posao - dodala je.

Pratitelji su joj u komentarima poručili da je ovo jako dobar savjet te otkrili i svoje trikove s razgovora za posao.

"Rekao bih to svaki put i uvijek sam dobio posao. Pitao sam 'što me razlikuje od vašeg idealnog kandidata?'", "Uvijek pitam 'koje kvalitete ima vaš najbolji zaposlenik koje biste željeli vidjeti?', i uvijek prođe", samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.