URUČENI SIMBOLOČNI POKLONI

Povodom Božića načelnik Općine Centar Mandić i predsjedavajući Đozo posjetili porodice katoličke vjeroispovijesti

- Došli smo danas da vam čestitamo praznik. Upućujemo iskrene i srdačne čestitke sa željama da dane blagdana provedete u dobrom zdravlju i radosti, sa vjerom i nadom u bolju zajedničku budućnost, kazali su

N. Aj.

27.12.2021

Povodom Božića načelnik Općine Centar Mandić i predsjedavajući Đozo posjetili porodice katoličke vjeroispovijesti. Općina Centar

Povodom Božića načelnik sarajevske Općine Centar Srđan Mandić i predsjedavajući Općinskog vijeća Sejad Đozo posjetili su tri porodice katoličke vjeroispovjesti koje žive na području ove općine.

Zaželjevši im sretne praznike načelnik Mandić i predsjedavajući Đozo su poručili da su vrata Općine Centar uvijek otvorena za sve građane.

- Došli smo danas da vam čestitamo praznik. Upućujemo iskrene i srdačne čestitke sa željama da dane blagdana provedete u dobrom zdravlju i radosti, sa vjerom i nadom u bolju zajedničku budućnost - kazali su načelnik Mandić i predsjedavajući Đozo.

Predstavnici Općine Centar su posjetili Jozefinu Radić, Franju Šego, i Maju Čivić, te im ovom prilikom uručili i simbolične poklone.

Porodice su zahvalile na posjeti i naglasile da im mnogo znači briga za blagdane, te izrazili nadu da će ovakva praksa biti nastavljena i ubuduće.

Posjeti porodicama je prisustvovala i Senada Jamaković, predsjednica Savjeta MZ “Mejtaš –Bjelave“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.