REGION

Crni dani Miloševića se nastavljaju: Rodbina izbacila udovicu Savinog brata iz kuće!

Haos u kući

(A. Vr.)

4.11.2014

U kući Miloševića, u selu Johovcu, u kojoj je starina Savo usmrtio sina Stevana - oca bivšeg fudbalera, u ponedjeljak uvečer red je morala da uspostavlja policija. Udovica brata Save Miloševića, Andrije došla je u kuću da uzme stvari za koje smatra da pripadaju njenoj djeci, a tome su se suprotsavili prisutni ukućani, javlja Kurir.

U policiji su rekli da su njihovi pripadnici pozvani "„zbog problema nastalih usljed narušenih familijarnih odnosa“.

Navode da je Danijela, supruga pokojnog Andrije, došla u kuću da uzme neke stvari za koje smatra da pripadaju njenoj djeci, kao nasljednicima.

Tome su se suprostavili neki od najbližih srodnika Miloševića, pa je bilo posla za policiju. U kući, inače, kako saznajemo, nije bio poznati bivši fudbaler, već njegova sestra Cvijeta i još neki srodnici.

andrija-milosevic-savo-milosevic-pljackasi-kuca-1386804950-411077

Kuća pokojnog Andrije Kuća pokojnog Andrije

Očito da ostavinska rasprava nije završena, a opšte je poznato, ubrzo poslije sahrane Andrije, Savinog i Cvijetinog brata, da su u lošim odnosima sa bratovom ženom i obrnuto.

Navodno, nekih neporazuma je bilo još prvih dana poslije Andrijine sahrane, navodno su se sukobljavali čak i na mjesnom groblju, gdje počiva, on, njegova majka, otac i deda.

Andrija Milošević stradao je u saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca, krajem prošle godine.

Istog dana kada je bila sahrana neko je opljačkao njegovu kuću. Njegova pogibija bila je samo jedna u nizu tragedija koje su pogodile familiju poznatog fudbalera. Naime, njegov deda Savo pod dejstvom alkohola prije dvije i po godine ubio je njegovog oca - sina Stevana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.