REGION

Nakon pucnjave u Zadru: Beba stabilno, ljekari se bore za život oca

Teško ranjeni iz vatrenog oružja

M. M.

24.12.2014

Desetomjesečno dojenče, koje je jučer ujutro u Zadru teško ranjeno u glavu iz vatrenog oružja, upućeno je na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu, a zadarski liječnici bore se za život njegovog oca s prostrijelnim ranama prsnoga koša i glave, prenosi Dnevnik.hr.

Vezani tekst: Tragedija u Zadru: Muškarac upucao supruga bivše žene i njihovu 10-mjesečnu bebu

U Zadru je, po zasad neslužbenim informacijama, 55-godišnjak u porodičnom dvorištu bivše supruge ustrijelio njeznog 49-godišnjeg partnera i desetomjesečno dojenče.

U policiji su samo potvrdili da su u dvorištu kuće u Kijevskoj ulici zatekli dijete i muškarca s teškim povredama od vatrenog oružja.

Od zamjenika sanacijske direktorice zadarske Opće bolnice dr. Roberta Karla doznaje se da su u bolnicu primljeni otac s više prostrijelnih rana prsnoga koša i glave te desetomjesečno dojenče s prostrijelnom ranom glave.

"Dijete je oko 14 sati upućeno na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu i trenutačno je stabilno iako je ozljeda teška i za život opasna, ali su prognoze dobre. No, otac je u mnogo težem stanju zbog teške prostrijelne rane glave te više rana prsnoga koša. Liječnici se bore za njegov život", rekao je dr. Karlo.

U zadarskoj Policijskoj upravi provodi se kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, potvrdili su u policiji.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.