REGION

Zaručnica u suzama nakon stravične nesreće: "Planirali smo vjenčanje i život zajedno"

Svi snovi i planovi nestali u trenutku

(N. K.)

19.1.2015

Tuga i bol zavladala je kućom Nikole Bene (32), mladića iz Budrovca kod Karlovca u Hrvatskoj koji je preminuo u bolnici nakon stravične nesreće u kojoj je teško stradao. Podsjetimo. na njegov automobil Škodu u subotu je oko 14 sati na zagrebačkoj Ljubljanskoj aveniji naletio kamion. Prizor nesreće je bio stravičan. S povredama teškim po život Nikola je prevezen u KBC Sestre milosrdnice, no tokom večeri je podlegao povredama i preminuo. Ožalošćeni otac govori da je njegov sin više od deset godina radio u zagrebačkoj kompaniji kao elektroserviser te se u vrijeme nesreće vraćao s posla.

- Za nesreću nismo ni znali sve do 17 sati kada su njegovi kolege s posla prepoznali njegov automobil i javili nam za nesreću. Saznali smo da je teško stradao i odmah smo se uputili ka njemu u bolnicu. Nažalost, kasnije navečer liječnik nam je javio da je Nikola preminuo. Bio je pun života, vrijedan, zaljubljenik u sportove, svakome je bio pri ruci kome god je trebalo pomoći, imao je planove, a sada je sve prekinuto – govori ožalošćeni otac, a u taj čas zajeca Nikolina nesuđena supruga Sanja: "Moj Nikola, moj Nikola".

sudar2

Nikolina rodna kuća ispunjena je tugujućom porodicom, rodbinom i prijateljima koji dan nakon tragedije oplakuju mladi izgubljeni život. Nikola je bio vrijedan mlad čovjek. Tek je započinjao život, a ove godine se trebao vjenčati sa svojom djevojkom Sanjom s kojom je bio u trogodišnjoj vezi, no njihovi planovi su naprasno prekinuti.

- Planirali smo vjenčanje. Uređivali smo potkrovlje za naš budući zajednički život, a sad je sve prekinuto. Nikola je bio najbolji čovjek kojeg sam poznavala. Bio je sportski tip, bavio se biciklizmom, plivanjem, skijanjem, upravo smo se vratili sa skijanja. No, u saobraćaju je često bio magnet za nesreće. Imao je više manjih nesreća. I par dana prije ove nesreće na semaforu se neko zabio u njegov zadnji branik – govori ožalošćena Sanja za 24sata.hr.

Policija još utvrđuje zašto je kamion prešao u suprotan smjer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.