REGION

Uhapšen Mali Ugar, trostruki ubica iz Beograda

Nakon više od dvije godine skrivanja

(J. Be.)

12.7.2015

Beogradska policija uhapsila je Milana Ugarkovića (32) zvanog Mali Ugar iz Beograda, po potjernicama Višeg suda u Beogradu, nakon više od dvije godine bjekstva i skrivanja, prenosi Blic.

Ugarković je osumnjičen da je 24. marta 2013. godine, u Batajnici, nakon kraće verbalne rasprave ispalio jedan projektil u Jovicu Jankovića (33) i ubio ga. On je, takođe, okrivljen i da je 27. maja 2002. godine, u beogradskom naselju Košutnjak, sa više metaka iz pištolja ubio dvojicu muškarca, zbog nesuglasica oko podjele plijena, nakon izvršenog razbojništva.
 
Pripadnici MUP-a su istovremeno uhapsili Ivana T. (27) iz Beograda, koji se tereti da je Ugarkoviću u periodu bjekstva, iznajmljivao stanove za skrivanje i donosio mu hranu i novac.
 
Pripadnici MUP-a su, prilikom hapšenja, uspjeli da spreče Ugarkovića u pokušaju da iskoči kroz otvoren prozor iznajmljenog stana na 13 spratu. Kod osumnjičenih su, prilikom hapšenja, pronađeni pištolji „CZ 99“ i „smit i veson“, kao i više komada puščane i pištoljske municije.
 
Ugarković je, po rješenju o određivanju pritvora Višeg suda u Beogradu, priveden u Okružni zatvor u Beogradu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.