UZNEMIRUJUĆE Slučajni prolaznik snimio čovjeka kako gori na ulici u Novom Sadu

Snimak objavljen na Facebooku

(Al. Ti.)
18.01.2016 21:33

Na Facebook stranici "Uživo sa novosadskih ulica" objavljen je video snimak čovjeka u plamenu koji je zabilježio nepoznati muškarac.

Na snimku se jasno vidi da čovek gori i leži uz zid, dok je snimatelj najvjerovatnije prolaznik koji je ugledao prizor na nekoj od novosadskih ulica i potom počeo da snima mobilnim telefonom, prenose srbijanski mediji.

Na upozorenje da ustane i ugasi vatru, čovek mu je samo odmahnuo rukom što upućuje na to da je bio svjestan, a moguće da se i samozapalio, piše 021.rs.

Muškarac koji ga je snimao je potom kameru okrenuo i krenuo na drugu stranu, a njegov postupak kada odustane od pružanja pomoći izazvao je revolt na društvenim mrežama.

Nije poznato šta je dalje bilo sa ovim čovjekom, niti gdje se tačno sve odigralo.

 

/ #NSulice / PAŽNJA: UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ /Delimo vam je jedan snimak, koji je snimljen i poslat nam još krajem novembra. Na snimku se jasno vidi čovek, najverovatnije beskućnik kako se doslovce samozapalio i potom legao na stepenište. Odbio je pomoć prolaznika koji su želeli da ga ugase PP aparatom. Najverovatnije mu je gorela samo garderoba, ali se on na to ni najmanje nije obazirao. Ne znamo šta se posle ovoga desilo sa ovim čovekom

Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on 18. Januar 2016

 

NA VRH