REGION

Mlada Sirijka rodila djevojčicu u Slavonskom Brodu i dala joj ime Kroacija!

Kako bi se zahvalila ljudima koji su joj pomogli

Autor:(A. Vr.)

3.2.2016

Mlada Sirijka koja je u petak u bolnici u Slavonskom Brodu rodila djevojčicu dala joj je ima Kroacija. Rekla je kako to čini kako bi zahvalila ljudima koji su joj u Slavonskom Brodu pomogli.

Mala Sirijka rođena prošlog petka u slavonskobrodskoj Općoj bolnici zvat će se – Kroacija. Ime je dobila, kazala je njena 30-godišnja majka, u znak zahvalnosti zemlji čiji su im ljudi pomogli na teškom putu prema boljem sutra, piše portal Sbplus.

- Trudnica je došla u petak bez pratnje prevoditelja i oko 11 sati je rodila prelijepu curicu, svoje sedmo dijete. Dijete je bilo teško 4.130 grama i dugo 54 centimetra. Porod je prošao bez komplikacija. Kasnije kada je došao prevoditelj kazala je da je prije malene Kroacije rodila šestero djece, pet dječaka i jednu curicu. Rekla nam je da su prema njoj u Hrvatskoj svi postupali dobro i da zbog toga želi svojoj tek novorođenoj djevojčici dati ime po Hrvatskoj, tako za cijeli život zna gdje je rođena - opisali su novinarima Sbplusportala radnici  slavonskobrodske bolnice.

Porodica je u nedjelju napustila Hrvatsku

Lani od novembra u Općoj bolnici Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu rođeno je četvero djece migranata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.