REGION

NOVA TRAGEDIJA U SRBIJI Djevojčica Marija Belčić izvršila samoubistvo skočivši sa silosa!

Članovi porodice i školski drugovi u šoku

J.K.

5.4.2016

18:48 Djevojčica je nestala iz porodičnog doma u ponedjeljak oko 3 sata ujutro i još uvijek nije poznat razlog zbog koga je oduzela sebi život.

- Ne znam zašto je to uradila. Nije imala nijedan razlog. Ne mogu da pretpostavim. U šoku sam – rekao je za Telegraf.rs Marijin otac Goran.

Na pitanje da li je imala neke probleme, ili je možda neko maltretirao pa je bila nesrećna, drhtavim glasom je rekao:

- Nije, nije imala nijedan problem da ja znam. Da mi je samo rekla, ja bih sve riješio. Nije bila maltretirana, bila je normalna, vedra, uvijek nasmijana – objašnjava otac.

Dodao je kako je Marija malo popustila u školi, pa joj je on zabranio izlaske, ali da ništa nije ukazivalo na neki veći problem.

Plačnim glasom, jedva izgovorivši, završio je razgovor riječima:

- Samo ona zna šta joj je bilo da to uradi.

16:56 Marija Belčić (13) iz Negotina, učenica 7. razreda OŠ “Branko Radičević“ nestala je iz roditeljske kuće u ponedjeljak, najvjerovatnije oko 3 sata ujutru. Nestanak su primjetili baka i djeda, u ponedjeljak ujutru, pred njen polazak u školu.

- Marija nije pokazivala nezadovoljstvo. Jedino što je primjetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvijek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj isti vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan prije njenog nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Marija je poslala SMS u 02:45 sati svom momku, a poruka je bila ljubavne sadržine – u nevjerici je rekao otac nestale djevojke, Goran Belčić prije nego što je beživotno tijelo maloljetnice pronađeno u Negotinu.

Marija Belčić je živjela sa babom, djedom i sestrom u kući na Samarinovačkom putu, a njen nestanak je primjećen oko 6 sati ujutru.

- Moj otac, a Marijin djeda čuo je oko 2 sata ujutru Mariju kako odlazi u toalet ali se kasnije uspavao. Ona se očigledno iskrala iz kuće u tom periodu i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla da napusti kuću nečujno. Ne znam šta da mislim. Ali sumnjamo da je neko sačekao. Svi smo u šoku – kaže otac nestale djevojčice.

Od ponedeljka popodne društvene mreže u Negotinu pretrpane su objavama o nestanku djevojčice.

16:44 Policija u Negotinu pronašla je tijelo djevojčice, a riječ je o Mariji Belčić (13), koja je nestala u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Djevojčica se bacila sa silosa nekadašnjeg "Žitomlina" u tom gradu, nedaleko od Tehničke škole.

silos2

Mjesto nesreće (Foto: Telegraf)

 

Na mjestu gdje je pronađena Marija, okupili su se članovi njene porodice i školski drugovi, prenosi Kurir.

16:21 I dok se još uvijek traga za ubicom pjevačice "Granda" Jelenom Jecom Krsmanović, novo ubistvo potreslo je Srbiju. Naime policija je pronašla beživotno žensko tijelo u Negotinu.

Policija pokušava da identifikuje osobu, prenosi Telegraf.

negotin

Foto: Blic

 

Beživotno žensko tijelo pronađeno je u blizini silosa u tom gradu.

Sumnja se da bi to mogla biti nestala djevojčica Marija Belčić (13) iz Negotina koju traži cijela Srbija.

Marija je posljednji put viđena juče ujutru, od kada joj se gubi svaki trag. Njen otac, Goran Belčić, prijavio je slučaj policiji.

On kaže da je Marija u posljednje vrijeme popustila sa ocijenama u školi, jer se viđala sa momkom, i da ju je zbog toga kaznio, tako što joj je zabranio izlaske.

– Uzeo sam joj telefon na nekoliko dana i zabranio izlaske, ali nikada nisam mogao da posmunjam da će pobjeći od kuće, nemam ideju gdje je mogla da ode, zvao sam rodbinu i pretražio cijeli grad. Molim Boga da sve bude u redu – kaže uplašeni otac, Goran Belčić.

marija2

Marija Belčić (13) Facebook

 

Marija nije pobjegla sa momkom, jer je on sa Marijinim ocem tražio djevojku po cijelom gradu. Drugovi i drugarice iz odjeljenja takođe ne znaju gdje je Marija mogla da nestane.

Djevojčica je po svemu sudeći iz kuće ponijela samo ranac, a mobilni telefon joj je od ponedjeljka poslijepodne nedostupan.

Slučaj je prijavljen policiji odmah po nestanku, a ukoliko bilo šta saznate o djevojčici pozovite broj telefona 063/8025979 ili 065/8025979.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.