SRBIJA Pretpostavlja se da su njih dvoje mrtvi već 10 dana

Ubio nepokretnu majku pa presudio sebi

Pored tijela sina nađen pištolj

Kurir.rs
06.04.2019 17:25

Tijela majke i sina pronađena jutros

Foto: Kurir.rs

Vijest da su u stanu u zgradi na Zvezdari pronađena tijela Dobrile (73) i njenog sina Miloša D. (43) ulazom se pronijela kao munja, a onda su uslijedili nevjerica i šok komšija.

Majka i sin, kažu komšije, bili su fini i kulturni ljudi. On ju je njegovao godinama jer je bila nepokretna, išao je u nabavku, nije izlazio...

Nisu se družili ni s kim, ali nisu ni pravili probleme, kažu neki od njih i ne baš raspoloženi za priču poslije ovakvog događaja u zgradi. Neki od komšija se prisjećaju da su čuli da je nešto puklo, ali ni pomislili nisu da je takvo nešto bilo posrijedi.

Pored njegovog tijela nađen je pištolj, prenosi Kurir.rs.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nepokretnu majku, inače penzionisanu sutkinju Okružnog suda u Beogradu, ubio je sin, koji ju je njegovao godinama. To je učinio hicima iz vatrenog oružja, a potom je i sebi presudio. Na njihovim glavama bile su vidne rane od metka, a pištolj je pronađen između sinovljevih nogu.

Pretpostavlja se da su njih dvoje mrtvi već 10 dana. Komšije su pozvale policiju tek kad se iz stana počeo osjećati nesnosan smrad, a vatrogasci su jutros provalili vrata stana. 

Komentari

NA VRH