BEOGRAD Branislav Lečić na skupu "Jedan od pet miliona"

Novi protest: Poznati glumac pozvao na ustrajnost u borbi protiv rijalitija

Smatra da oni smanjuju intelektualni i duhovni nivo i srozavaju društvo

A. Ču. / Avaz.ba
15.06.2019 21:51

Lečić: Tražio ispunjenje zahtjeva

Poznati glumac i član Demokratske stranke (DS) Branislav Lečić na novom protestnom skupu "Jedan od pet miliona" rekao je da niko ne može prekinuti proteste koji su inicirani na borbi za slobodu, pravo na drugačije mišljenje i bolje uređen sistem. 

Lečić je okupljenima rekao da će protesti biti zaustavljeni tek kada budu ispunjeni njihovi zahtjevi - oslobađenje medija i fer i pošteni izbori.

- Kada budu ispunjeni naši zahtjevi oslobađanje medija sa nacionalnom frekvencijom i fer izbori tada će protesti da stanu i pretvore se u kolonu glasača i tako ćemo izaći na kraj sa ovim režimom - rekao je Lečić, prenosi N1.

On je kazao da građani trebaju odlučiti da li će se okupljati preko ljeta svake subote i istakao da protest ne smije biti prekinut. On će, rekao je, svake subote dolaziti i održavati zajedno sa drugim građanima baklju slobode da se ne ugasi.

Lečić je pozvao građane da podrže akciju protiv rijalitija na televizijama sa nacionalnom frekvencijom koji smanjuje intelektualni i duhovni nivo i srozava društvo.

Okupljeni su poslije govora krenuli u protestnu šetnju do zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Komentari

NA VRH