PREDRASUDE

Srđan iz Beograda ima poruku za sve Srbe: Albanci su divan narod

Sedam godina je živio u Majamiju

Albanci su divan narod. Arhiv

Avaz.ba / Blic.rs

11.8.2020

Srđan Gligorijević (46) iz Beograda, godinama je putovao po svijetu kako bi pronašao pravo mjesto da ispuni svoj životni san, i postane vlasnik kluba. Nije ni slutio, da će poslije Majamija, Ekvadora i Šri Lanke, svoju sreću naći u Albaniji, piše Blic.rs.

- Imam važnu poruku za sve ljude iz Srbije: molim vas ne vjerujte glasinama, ovdje ste svi dobrodošli. Albanci su divan narod koji poštuje sve nacije, ja ovdje živim i radim i znam kako je. Da je istina sve što se priča, da li bih ja ostao ovdje i pokrenuo sopstveni biznis - kaže za "Blic" Srđan Gligorijević.

Sedam godina je živio u Majamiju.

- Potom sam posjetio Ekvador na kratko i odatle otišao u Šri Lanku, gdje sam ostao skoro dvije godine. Nakon toga vratio sam se u Beograd, ali mi je u glavi bio isti cilj - da nađem mjesto pored vode, gdje ću da otvorim svoj klub. U Beogradu sam sreo prijatelja, koji je znao za moju želju i on mi je dao ideju da odem u Albaniju. Da budem iskren, u početku sam imao strah. Ali ipak sam odlučio da ideju mog prijatelja sprovedem u djelo, i krenuo sam put Albanije. Kada sam zakoračio na tlo države o kojoj sam čuo dosta negativnih stvari, plašio sam se jednog pitanja - odakle si - kazao je, između ostalog, Gligorijević. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.