PIŠE KNJIGU

Ljupka Stević bivšem partneru će se osvetiti tako što će objaviti s kim je sve od poznatih dama varao

Za sada, ideja joj je da ne otkriva njihove identitete, ali će svaku poznatu damu opisati tako da će svima biti jasno o kome je riječ

Avaz.ba / Alo.rs

22.9.2020

Ljupka Stević. RAS Srbija

Ljupka Stević, srbijanska pjevačica koja je već u žiži javnosti jer je razlupala dva automobila svom bivšem partneru Dragiši Simiću Simketu, sada namjerava da napiše knjigu o svom životu, u kojoj će veliki dio biti posvećen njenim emotivnim vezama.

Ljupka se, kako piše "Alo.rs" na ovaj korak odlučila nakon što je njen bivši partner pokušao javno da negira njihovu vezu, pa će njena biografija koju planira da objavi početkom naredne godine obilovati mnogim nepoznatim detaljima iz njihovog odnosa. 

- Ljupka je počela da se zabavlja sa Simketom kada je imala 25 godina, a njihova ljubav trajala je donedavno. U tih deset godina desilo se svašta između njih, a Ljupka planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog odnosa. Ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji, već će iznijeti i mnoge druge, javnosti nepoznate stvari - kazao je za "Alo.rs" priča izvor i objašnjava da pjevačica neće preskočiti ni nevjerstva svog bivšeg dečka.

Stević: Piše knjigu. Društvene mreže

Rečeno je i da je dugačak spisak onih sa kojima je bio, a na njemu se nalaze imena još nekih poznatih dama.

- Za sada, ideja joj je da ne otkriva njihove identitete, ali će svaku poznatu damu opisati tako da će svima biti jasno o kome je riječ - kazao je isti izvor.

Ljupka će, navodno, objaviti i njihove prepiske, ali i zajedničke fotografije. 

Stević: Kontaktirala izdavače. Arhiv

- Njih dvoje su planirali zajedničku budućnost i porodicu. Koliko je ta veza bila ozbiljna, svjedoči činjenica i da je Simke upoznao njene roditelje i da je bio rado viđen gost u njihovom domu u Kostolcu, a Ljupka planira i da opiše detalje njihovog odnosa. Osim toga, njih dvoje nisu ni krili da su vezi, pa su se na brojnim javnim događajima čak i zajedno pojavljivali - priča izvor.

Dodao je da se pjevačica već bacila na pripreme za pisanje knjige.

- Kontaktirala je sa izdavačima i postoji ozbiljno interesovanje za njenu biografiju, tim prije što je svima jasno da će ta knjiga biti apsolutni bestseler. Ostalo joj je još da odluči za koga će da objavi knjigu, pa da se baci na pisanje - kaže izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.