HRVATSKA

Dalmatince šokirao prizor ispred crkve: Bile su potpuno gole i jedva punoljetne

Djevojke su, navodno, pozirale fotografima ispred crkvenih vrata, gole kao od majke rođene, a kad su se mještani glasno pobunili, umotale su se u ručnike i pobjegle

Poziranje. Ilustracija

Avaz.ba

24.9.2020

Mještani Rtine u općini Ražanac ovog su utorka doživjeli šok kad su u 18 sati ispred crkve svetog Šime zatekli gole žene. 


Djevojke su, navodno, pozirale fotografima ispred crkvenih vrata, gole kao od majke rođene, a kad su se mještani glasno pobunili, umotale su se u ručnike i pobjegle.

- Bile su potpuno gole i jedva punoljetne. Uvijale su se oko stupova crkve i gole stajale na vratima. Nije nam bilo jasno šta se događa, ispričali su mještani za Zadarski.hr.

- Taman je prestala padati kiša. Sve se odigralo brzo. Kraj crkve su stajale dvije potpuno gole, jedva punoljetne žene, nisu imale više od 20 godina. Izašli smo iz automobila i pitali muškarce koji su ih snimali šta tu rade. Djevojke su se odmah pokrile peškirima, a onda su ubrzo svi sjeli u automobil i pobjegli. Ne znamo ko su bili i kojim povodom, ali smo vidjeli da je automobil bio poljskih registracijskih oznaka, opisao je jedan svjedok.

Župnik župe od Ružarija u Općini Ražanac don Filip Kucelin je rekao da nije znao za incident.

- To je naša filijalna crkva, na osami. Uvijek je zaključana, osim kada se tamo održavaju mise. Lično me o takvoj vrsti incidenta niko nije obavijestio, tako da ne znam što je bilo i je li se to dogodilo. Taj dio nije pokriven videonadzorom kao što je naša glavna crkva Gospe od Ružarija u Ražancu. Mogu reći samo da se ljeti svašta događa, rekao je župnik. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.