STIŽU VAKCINE

Reakcije građana na dolazak Vučića: Hvala predsjedniku Srbije, naše političare neka je sramota

Ovo prepoznaju i građani Bosne i Hercegovine koji u komentarima ispod "Avazovog" teksta redom pozdravljali Vučićev potez, ali i nisu krili razočerenje vlastima u BiH

D. H.

Aleksandar Vučić

Foto: Arhiv


Političari u Bosni i Hercegovini građanima su priredili novu, u ovom slučaju potencijalno životno opasnu bruku - ostali smo jedina država u Evropi koja još uvijek nema vakcinu proti koronavirusa. I dok političari za ovu sramotnu činjenicu nude nemušta opravdanja i međusobno svaljuju krivicu, susjedna Srbija je za to vrijeme uspjela nabaviti čak četiri vakcina i druga je država u Evropi po imunizaciji.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sutra stiže u posjetu našoj zemlji, prilikom čega će donirati i 10.000 vakcina.Ovaj Vučićev potez direktan je šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH, ali i hvale vrijedan čin i gest srbijanskog predsjednika koji će na ovaj način barem donekle ublažiti štetu katastrofalne nesposobnosti naše zemlje. 

Ovo prepoznaju i građani Bosne i Hercegovine koji u komentarima ispod "Avazovog" teksta redom pozdravljali Vučićev potez, ali i nisu krili razočerenje vlastima u BiH. U nastavku pogledajte neke od komentara. 

  • Komentari na posjetu Vučića

    Komentari na posjetu Vučića

    Foto: FACEBOOK


NA VRH

Komentari

Podijeli članak na