PRIREDIO IFTAR ZA REISA

Abazović sa Fejzićem: Budimo plemeniti, šireći ideju mira i solidarnosti

Simbolika Bajrama nas podsjeća na univerzalne vrijednosti na kojima se uzdiglo čovječanstvo, a to su humanost, suživot i pravda, poručio je Abazović

Abazović priredio iftar. Vijesti.me

Ad. A. / Vijesti.me

12.5.2021

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitao je nastupajući Bajram svim građanima islamske vjeroispovijesti, uz želju da im ovaj praznik donese zdravlje, ljubav, sreću, mir i slogu, pišu Vijesti.me.

-Neka završetak ramazanskog posta podsjeti da se samo ličnim požrtvovanjem može doći do najplemenitijih ciljeva i istovremeno oznaži duh zajedništva, sloge i praštanja - saopštio je Abazović iz Starog Bara, nakon iftara sa reisom Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifatom Fejzićem.

-Simbolika Bajrama nas podsjeća na univerzalne vrijednosti na kojima se uzdiglo čovječanstvo, a to su humanost, suživot i pravda. Budimo plemeniti i dijelimo radost praznika sa svojim najbližim, šireći ideju mira i solidarnosti. Čuvajmo međuvjerski sklad, gradimo građansku Crnu Goru i budimo primjer svijetu u tome", zaključuje se u čestitiki. Abazović je, kako su saopštili iz njegovog kabineta, priredio večeras iftar večeru za reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifata ef. Fejzića i njegove saradnike.

Iftaru su prisustvovali i presjednik Sabora Islamske zajednice u Crnoj Gori Muidin Milaimi, sekretar Islamske zajednice Fuad Čekić, pomoćnik reisa za davu i obrazovanje Rahman Kačar, pravni savjetnik reisa Muharem Demirović, direktor Uprave za inspekcijske poslove Ilir Harasani i savjetnik potpredsjednika Vlade Miloš Perišić kao i poznati humanista Hajriz Brčvak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.