DRUŠTVENE MREŽE

Milica Đurđić se fotografisala za naslovnicu prestižnog svjetskog časopisa

Moj moto je da dam sve od sebe i tretiram pacijente ne kao slučajeve ili brojeve, već kao ono što jesu - ljudska bića sa svojim životnim pričama, porodicama, voljenima, kaže Milica

M. K.

Ana Brnabić i Milica Đurđić

Foto: maxportal.hr


Dosta pažnje na društvenim mrežama privukla je Milica Đurđić, inače partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić.

Ona se fotografisala za naslovnu stranu prestižnog svjetskog časopisa "L'Officiel Arabia", a u Dubaiju je dala intervju u kojem je govorila o promovisanju srpske kulture i umjetnosti.

- Moj moto je da dam sve od sebe i tretiram pacijente ne kao slučajeve ili brojeve, već kao ono što jesu - ljudska bića sa svojim životnim pričama, porodicama, voljenima. Često je teško i emotivno. Pritisak i odgovornost su ogromni, ali kao radiolog morate da ostanete mirni i fokusirani jer ono što vidite može spasiti nečiji život, istakla je Đurđić, te dodala kako nije sigurna na koji je način kvalifikovana da daje savjete mladim ženama.

- Mislim da bi to bilo pretenciozno. Trudila sam se tokom svog života da ostanem vjerna sebi, ali svaki pojedinac bira svoj put i svaki od tih izbora treba podjednako poštovati, a ne osuđivati, smatra Đurđić, a prenose srbijanski mediji. 

NA VRH

Podijeli članak na