SRAMOTNO

Hrvatski navijači u Szegedu pjevali "Ubij Srbina"

Na utakmicu u Szegedu stigli su i žešći navijači hrvatske reprezentacije, a odmah na startu začuli su se i povici "Ubij Srbina"

Utakmica u Mađarskoj. Sanjin Strukic/PIXSELL

E. T. / Index.hr

15.1.2022

Hrvatska rukometna reprezentacija u ovim trenucima igra utakmicu protiv srpske izabrane vrste u 2. kolu skupine C Europskog prvenstva. Za Hrvatsku je ovo utakmica u kojoj mora pobijediti želi li ostati u šansi za prolazak skupine. Podršku na tribinama ima, javlja Index.hr.

Na utakmicu u Szegedu stigli su i žešći navijači hrvatske reprezentacije, a odmah na startu začuli su se i povici "Ubij Srbina". Dio navijača snimljen je i u majicama s likom Mihajla Hrastova, koji je pravomoćno osuđen za ubojstvo 13 i ranjavanje dvojice razoružanih rezervista JNA u rujnu 1991.

Hrvatski branitelj Hrastov, podsjetimo, pravomoćno je osuđen za ubojstvo 13 i ranjavanje dvojice razoružanih rezervista Jugoslavenske vojske (JNA) u Domovinskom ratu, u rujnu 1991. na Koranskom mostu u Karlovcu. Srpski navijači na te su povike odgovorili sa "Srbija, Srbija", ali kratko je to trajalo jer su ih glasni zvižduci vrlo brzo nadjačali i smirili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.