AMERIKA

Obama zasmijavao Melaniju na sahrani Barbare Buš

AFP

Telegraf.rs

23.4.2018

Prva dama SAD Melanija Tramp (Melania Trump) je sjedila pored bivšeg američkog predsjednika Baraka Obame (Barack) na sahrani Barbare Buš (Bush) u subotu. Njih dvoje su u jednom trenutku srdačno razmijenili nekoliko riječ i.

Međutim, njena interakcija sa bračnim parom Klinton (Clinton) nije izgledala tako toplo, što se može vidjeti na videosnimcima.

Snimak pokazuje da je Melanija sjedila pored Baraka Obame i njegove supruge Mišel (Michelle), dok su Klintonovi sjedili malo dalje od nje.

Dok su Klintonovi čitali program sahrane, Mišel je strpljivo sjedila, a Melanija i Obama su razmijenili nekoliko riječi uz osmijehe. 

Melanija je subotu stigla u Hjuston kako bi prisustvovala sahrani, dok je njen suprug izostao sa ovog događaja. On je za to vrijeme bio u Palm Biču. Istakao je da neće prisustvovati misi kako ne bi remetio red na sahrani sa dodatnim osiguranjem.

Mediji nisu propustili priliku da prokomentiraju da je Melanija došla sama. Ona je čak na svom Instagram profilu postavila fotografiju koja je nastala ispred američkog predsjedničkog aviona.

Ona se slikala sa policijskim i vojnim snagama Teksasa i zahvalila im što brinu o sigurnosti.

Snimak Melanije i Obame je privukao veliku pažnju na društvenim mrežema, a ljudi su na Twitteru kačili svoje komentare na tu temu .

Svi se slažu da je Melanija djelovala opušteno u njegovom društvu i da je nikada nisu vidjeli tako nasmijanu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.