SVEČANOSTI

Veliko finale Melanije Tramp: Prva dama u Parizu ljepša nego ikad

Pojavila se u odijelu koje joj stoji bolje od bilo koje haljine, s ravnom kosom koja na poseban način ističe njenu ljepotu

Melanija i Donald Tramp s porodicom Erdoan

Blic žena

12.11.2018

Nakon niza svečanosti povodom obilježavanja 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata u Parizu je sinoć organizirana svečana večera na kojoj je prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp (Melania Trump) blistala kao nikad prije.

Melanija uvijek u javnosti lijepo izgleda, dotjerana je svaki put toliko da njen stil postane svjetska vijest, a na večeri je otišla korak dalje.

Pojavila se u odijelu koje joj stoji bolje od bilo koje haljine, s ravnom kosom koja na poseban način ističe njenu ljepotu. Srela se s predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoanom (Recep Tayyip Erdogan) i njegovom suprugom Eminom, koja je još jednom pokazala maštovitost u biranju elegantnih kombinacija, savršeno usklađenih s normama koje mora slijediti.

Melanija je, definitivno, bacila Pariz pod noge. Postala je daleko ležernija nego ranije i uspjela je da odjeća bude u njenoj službi, a do sada je važilo obrnuto pravilo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.