HRVATSKA

Oglasio se tajkun kojeg je Kolinda pomilovala: Milanović laže

Nisam znala da je gospodin Sulić vezan s time, to me iznenadilo, kazala Grabar-Kitarović

Salić: Tada nisam poznavao Grabar-Kitarović. Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Fu. M. / Avaz.ba

3.1.2020

Kandidat SDP-a za predsjednika Hrvatske Zoran Milanović u sinoćnjem je sučeljavanju na HRT-u, kao što je i najavio, Kolindu Grabar-Kitarović prozvao zbog njenog članstva 90-ih godina u Nadzornom odboru propale firme "Kontinental prijevoz".

- Sad ja postavljam pitanje, ne možeš znati sve, ali da baš ne vidiš ništa, zato što se praviš da ne vidiš, zato što ti je svejedno, zato što od toga imaš koristi kao član Nadzornog odbora "Kontinental prijevoza" sredinom 90-ih godina koji je upropašten i poharan. To je priča s Leonom Sulićem. Tu ste bili, to je Vaše društvo, ja na to reagiram, imam pravo ljudima ukazati pažnju na to - rekao je Milanović.

Sulića, osuđenog zbog kriminala u "Croatiabusu", Grabar-Kitarović je kao predsjednica pomilovala, prenosi Index.hr.  

Leon Sulić oglasio se danas o Milanovićevim izjavama. Istakao je da nikada nije bio u firmi "Kontinental prijevoz".

- U to vrijeme uopće nisam znao za gospođu Grabar-Kitarović, nisam s njom poslovao, niti kontaktirao telefonski, poštom, internetski, ni putem posrednika. Nikada, također, nisam s njom ili kakvom njenom ili firmom člana njene obitelji bio ni u kakvim obveznopravnim odnosima - kazao je Sulić.

S druge strane, na Milanovićeve optužbe, nakon sinoćnje debate, odgovorila je i Grabar-Kitarović.

- Bila sam u "Kontinental prijevozu" nekoliko mjeseci, nisam primila novce, nisam znala da je gospodin Sulić vezan s time, to me iznenadilo. To je bilo negdje 1994., to sam sasvim zaboravila, otišla sam na diplomatski mandat - rekla je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.