NOVA DRAMA

Princ Vilijam u teškim zdravstvenim problemima

Gubitak vida princa jako zabrinjava te je zbog toga potražio pomoć najboljih ljekara u zemlji

Princ Vilijam. Agencije

Avaz.ba

15.6.2020

Jedan od najpoznatijih članova kraljevske obitelji, 36-godišnji princ Vilijam (William), našao se u problemima. Međutim, iako su problemi i skandali, čini se, postali stil života ove najpoznatije porodice na svijetu, ovog je puta riječ o onim ozbiljnijim, zdravstvene prirode, barem ako je vjerovati pisanjima tabloida National Enquirer. 

Ovaj medij, naime, piše kako Vilijam gubi vid, tačnije, prijeti mu - sljepoća.

Naime, prema pisanjima ovog magazina, gubitak vida princa jako zabrinjava te je zbog toga potražio pomoć najboljih ljekara u zemlji.

- Princ Vilijam ima još pet godina prije nego što u potpunosti izgubi vid - rekao je insajder s kraljevskog dvora i time zabrinuo mnoge.


Vilijamova borba uništava porodicu. Agencije

- Javno je objavio da je njegov vid sve gori i gori. No, unutar zidova kraljevske palače, nasmrt je uplašen da će vid izgubiti u potpunosti - dodao je navodni, dobro upućen izvor, koji je otkrio i razloge naglog pogoršanja zdravstvenog stanja omiljenog princa.

- Nije tajna da su Vilijam i njegova supruga, Kejt (Kate), jako ljuti i ogorčeni jer su se Megan (Meghan) i Heri (Harry) odrekli kraljevskih dužnosti. Iako se Kejt, kao i uvijek, u javnosti pravi hrabra, bojim se da im se privatni život raspada. Vilijamova borba protiv sljepoće zasigurno ih uništava i slama srca - zaključuje izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.