PLAVA KRV

Hari i Vilijam: Braća se pomirila

Bilo je velikih razmirica između njih dvojice, ali stvari su se popravile

Hari i Vilijam. Agencije

Avaz.ba

21.5.2020

Dugo piše o lošem odnosu između prinčeva Harija i Vilijama (Harry i William), a sve su dodatno zahladili Harijeva selidba i odvajanje od kraljevske porodice, braća su navodno počela ponovno razgovarati.

Na to ih je, prema pisanju portala "ETOnline", potaknulo zdravstveno stanje princa Čarlas  (Charles), koji se borio s koronavirusom.  


- Bilo je velikih razmirica između njih dvojice, ali stvari su se popravile i znam da se ponovno čuju telefonom i videopozivima. Čuju se za porodične rođendane, a mislim da ih je bolest princa Čarlas natjerala da ponovno počnu razgovarati -  ispričala je stručnjakinja za kraljevsku porodicu  Keti Nikol (Katie Nicholl).  

Dodala je da je vrijeme kad je Hari počeo nedostajati dom bilo pravo vrijeme da se ponovno poveže s Vilijamom, a navodno je popustila i tenzija između Kej i Megan (Kate i Meghan).  

Hari i Megan uživaju u slobodi. Agencije

- Mislim da je s obje strane nastupilo olakšanje kad je ta drama prestala. Hari i Megan su slobodni nastaviti sa svojim novim životom, a Vilijam i Kejt se mogu vratiti na staro, a da se ne uznemiravaju. Mislim da im jako nedostaje da Hari bude u blizini - rekla je Nikol.

Hari se navodno redovito čuje sa svojom bakom kraljicom, ali par uživa u svom novom životu.  


- Čujem da uživaju u slobodi i da su jako zadovoljni novim načinom života u kojem sve mogu raditi na svoj način - dodala ispričala je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.