ZBOG ZLOUPOTREBE POLOŽAJA

Republikanska kongresmenka Grin: Već najavljen opoziv Bajdena

Bila među 197 kongresmena koji su branili predsjednika Donalda Trampa

N. Aj. / Independent

14.1.2021

Mardžori Tejlor Grin hoće da pokrene opoziv Džoa Bajdena. Agencije

Novoizabrana republikanska kongresmenka Mardžori Tejlor Grin (Marjorie Taylor Greene) izjavila je da će pokrenuti član o opozivu Džoa Bajdena (Joe Biden) zbog navodne zloupotrebe položaja.

Ona je to najavila na svom Twitter nalogu, prenio je Indipendent.

Grinova je bila među 197 kongresmena koji su branili predsjednika Donalda Trampa (Trump) tokom glasanja o njegovom opozivu u Predstavničkom domu američkog Kongresa.


- U ime američkog naroda, moramo biti sigurni da se naši lideri ponašaju odgovorno. Ne možemo da imamo predsjednika SAD koji je spreman da zloupotrebi moć predsjedništva i da ga lako potkupe strane vlade, kineske kompanije, ukrajinske energetske kompanije - rekla je Grinova za "NewsMax".

Dodala je da ne može da zamisli da se ljudi u SAD toliko plaše budućeg mandata predsjednika Bajdena da su bili voljni da počine nasilje, poput onog na Kapitolu u Vašingtonu.

- Američkom narodu treba nada, oni moraju znati da u Kongresu postoje republikanci koji su spremni da se zauzmu i bore za njih, bez obzira što su u manjini, bez obzira što su sve šanse protiv nas - zaključila je Grinova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.