MASAKR UŽIVO

Snimak jezivih ubistava osvanuo na Instagramu: Monstrum rekao sestrama bliznakinjama da kleknu, a onda je zapucao

Tinejdžer, koji je prethodno sedam puta hapšen, je priveden

Blic.rs

Ubijene blizankinje

Foto: Screenshot


Dvije 18-godišnje sestre bliznakinje su ubijene iz vatrenog oružja u zastrašujućoj egzekuciji prikazanoj uživo na Instagramu. Snimci sa pucnjave od tada imaju više hiljada pregleda, prenosi "Dejli Star".

Tijela Amalije i Amande Alves pronađena su samo nekoliko sati nakon što su ubijene pored puta iza stambenog kompleksa u Brazilu. Amanda Alves je iza sebe ostavila trogodišnju kćerku, dok je njena sestra blizanka Amalia Alves postala majka dječaka prije samo šest mjeseci.

Mateusa Abreua, tinejdžer osumnjičen za masakr, uhapšen je i policija ga ispituje.

Video snimak zabilježio je mučne posljednje trenutke sestara dok su klečale jedna pored druge na prljavom putu. Izveštaji kažu da su njih dvije bile prisiljene da kosu skupe u punđu prije nego što je Abreu navodno prislonio pištolj na njihove potiljke i ispalio metke.

Nakon toga je, kako se sumnjiči, ispalio još dva hica u jednu od sestara i četiri u drugu. Iako brazilski zvaničnici tek treba da otkriju konkretan motiv za pogubljenja, lokalni mediji pišu da je motiv bio taj što su sestre "previše znale“ o incidentima koji su uključivali lokalne dilere droge.

Mještani su izbezumljeno pozvali policiju nakon što su tijela pronađena na istom mjestu gdje su i ubijena. Mediji prenose da je osumnjičeni tinejdžer prethodno hapšen najmanje sedam puta.

Više o:

Masakr Instagram
NA VRH

Podijeli članak na