PRIPADNICA BRITANSKE ELITE

Bivša djevojka princa Endrjua: Epstajn i Klinton su bili kao braća

Lejdi Viktorija Harvi je govorila o njihovom odnosu u dokumentarcu "Gislejn, princ Endrju i pedofil"

H. J. I.

Lejdi Viktorija Harvi

Foto: Agencije


Lejdi Viktorija Harvi (44), pripadnica britanske elite i bivša djevojka princa Endrjua, rekla je da su Džefri Epstajn i bivši američki predsjednik Bil Klinton "bili kao braća" i "voljeli su" da budu u blizini Vojvode od Jorka.

Harvi je prvi put srela Epstajna i Gislejn Maksvel prije 20 godina. Govoreći u dokumentarcu "Gislejn, princ Endrju i pedofil" koji je emitovan u utorak uveče, Lejdi Viktorija je govorila o vezi između Epstajna i Klintona, koji je fotografisan u brojnim prilikama sa pedofilom milijarderom i navodno je letio njegovim privatnim avionom najmanje devet puta.

- Klinton je definitivno bio veoma blizak sa Džefrijem. Ne znam da li ste vidjeli slike u Epstajnovoj kući? Jedna od njih je portret Bila Klintona koji nosi haljinu koju je Monika Levinski nosila kada su imali aferu - rekla je Harvi.

Bili su "super bliski"

Ona je dodala kako je Klinton bio "super blizak sa Epstajnom".

- Bili su kao braća, a bio je blizak i sa Maksvelovom - rekla je Harvi. Maksvel je 2010. godine bila gost na vjenčanju Čelsi Klinton, ćerke Bila Klintona. Bivši predsjednik je negirao da je bio blizak sa Epstajnom.

U skandal oko Maksvel i Epstajna upleten je i Vojvoda od Jorka, koji je navodno provodio vrijeme u privatnim rezidencijama preminulog pedofila, na zabavama koje je organizirao milijarder. Princ Endrju je navodno bio blizak i sa Maksvelovom, koja je prošlog mjeseca, 29. decembra, osuđena za omogućavanje seksualnog zlostavljanja maloljetnika od strane njenog bivšeg partnera Epstajna.

Prijeti joj 65 godina zatvora, što znači da bi ostatak života mogla da provede iza rešetaka.

Na pitanje šta je mislila da Epstajn i Maksvel žele od njihove veze sa Vojvodom, Lejdi Viktorija je rekla da je "princ Endrju sin kraljice Engleske, a Amerikanci vole to".

- Epstajn je volio to, Klinton je volio to - rekla je Harvi, prenosi Daily mail.

"Mala crna knjiga"

Lejdi Viktorija je rekla da ju je par koristio kao "mamac" da zabavlja prijatelje Džefrija Epstajna, rekavši da je pedofil "sjedio i čekao da ona ode na pecanje i pronađe koliko god je djevojaka bilo potrebno da zabavlja njegove prijatelje", i opisala je Maksvela i Epstajna kao "Betmena i Robina".

- Mislim da sam korištena kao mamac. Znate, gledajući unazad, bila sam stvarno mlada i naivna, a Gislejn zabavlja ove velike biznismene. Tako da to, naravno, tada nisam shvatila, ali gledajući unazad... - rekla je ona.

Epstajn i Maksvel su vodili adresar poznat kao "Mala crna knjiga", koji je sadržao imena i brojeve ljudi koji će prisustvovati njihovim zabavama.

- Ako ste bili na društvenoj sceni 90-ih, a niste bili u tom adresaru, onda niste postojali - rekla je Lejdi Viktorija.

U toj knjizi navodno se nalazi i ime princa Endrjua.

Dokumentarac je emitovan nakon niza dramatičnih događaja po kraljevsku porodicu prošle nedjelje. Naime, princu Endrjuu će se suditi nakon što ga je jedna od navodnih Epstajnovih žrtava optužila da je imao seks sa njom kada je imala 17 godina. Nakon toga su princu oduzete vojne uloge i titule.

NA VRH

Podijeli članak na