LIVNO

Predstavljen autobus s likom Zlatka Dalića

Mario Pavlinović jedan od glavnih organizatora

Autobus s likom Zlatka Dalića. A. Kamber

Ale Kamber

14.2.2019

Danas se u Livnu dogodio tek dio rijetko viđenog turističko-sportskog spektakla, koji će potrajati sve do petka navečer, kad je u PTC-u Forum planirana prezentacija knjige nogometnog selektora reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića.

Na prezentaciju će doći i predsjednik HNS-a Davor Šuker i poznati proizvođač električnih automobila Mate Rimac, Blaž Slišković, Miroslav Ćiro Blažević, predstavnici medija, među kojima i ''Sportskih novosti'', kao izdavača Dalićeve knjige „Rusija naših snova“.

Jedan od važnijih sudionika dvodnevne kulturno-sportske i poslovne manifestacije je mladi livanjski poduzetnik Mario Pavlinović, vlasnik i direktor nedavno osnovanog „Livno-busa“ i direktor „Oscar Pharma“ u Livnu. 


- Cilj nam je okupiti sve poznate i uspješne Livnjake iz oblasti biznisa, turizma, kulture, sporta i drugih oblasti, te ostale prijatelje Livna, kako bismo se što bolje uvezali i spasili što se spasiti može u našem kraju iz kojeg se sve više ljudi iseljava - kazao je Pavlinović za "Avaz".

Zbog toga smo naslikali naše livanjske divlje konje, kao i Zlatka Dalića na autobuse, dok će na jednom autobusu biti motivi livanjskog sira. Cilj nam je kao turističko-prijevozničkoj firmi privući što više turista, otvarati nova radna mjesta i učiniti maksimum da se trend napuštanja zavičaja zaustavi, a vremenom, da se dogodi i povratak barem dijela onih koji su otišli. Ako se udruže mladost, znanje, iskustvo, poštenje, ljudskost i ljubav prema zavičaju uspjeh mora uslijediti i to nam je cilj - dodao je.

Više informacija o planovima poznatih Livnjaka imat ćemo nakon promocije Dalićeve knjige.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.