ZABAVA

Memo i Općina Centar organizirali druženje Sarajlija uz muziku i roštilj

Avaz.ba

13.5.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

Foto: F. Mustafić

Muzika, pjesma, igra, roštilj, samo su neki od zabavnih sadržaja koji su spremni za sve Sarajlije koji danas posjete Park ''Prof. dr. Nijaz Duraković'' - Hastahanu. 

Naime, u glavnom gradu BiH danas je upriličena velika zabava ''Sarajevo, ljubavi moja'', a idejni tvorac projekta Sulejman Haljevac Memo.

- To je pozitivna priča za bolju budućnost našeg grada kao i za cijelu BiH. Pripremili smo takmičenje u fudbalu, košarci, fliperu, klikerima i velike roštilje. Muzika će biti neizostavna, a planirani su nastupi desetak bh. pjevača – rekao je Haljevac za "Avaz".

On je istakao da je u prvom planu ovog projekta socijalna inkluzija djece te da je njihov cilj da djeci s poteškoćama u razvoju izmame osmijeh na lice.

- U saradnji s Općinom Centar i brojnim udruženjima ove godine smo pripremili zabavu za uzrast od tri do 93 godine. Uspjeli smo u svemu ovome zahvaljujući federalnom ministru rada i socijalne politike Vesku Drljači te resornoj kantonalnoj ministrici Ameli Dautbegović. Napravili smo jednu fantastičnu priču - ističe Haljevac. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.