SARAJEVO

Posjetili smo "Coca-Cola Sarajevo Holiday Market"

U parku Hastahana u Sarajevu uživajte i ove zime

Mnoštvo zanimljivih rukotvorina dostupno za kupovinu. A.Mujezinović/Avaz.ba

Piše: A.Mujezinović

7.12.2018

Nešto najdivnije za vrijeme novogodišnjih praznika je zasigurno "Sarajevo Holiday Market", koji i ovaj put možete posjetiti u parku Hastahana u Sarajevu.

Ovaj vid organizirane prodaje, ali i mnogobrojni sadržaji koji će vas oduševiti su veoma poželjna stvar u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Kako navode organizatori, ovakav vid prazničnih marketa je neizostavan dio ponude svakog većeg grada u svijetu.

- Svi koji žele ojačati imunitet u ovim hladnim danima, spremiti organizam za nadolazeću zimu i poboljšati sveukupno zdravlje, posjetite nas na "Sarajevo Holiday Marketu" i kupite naš najbolji šumski med ili kesten med! Za potpunu dopunu vitaminima i esencijalnim aminokiselinama, tu je naš popularni medni koktel! Studenti, za uspješnije polaganje ispita, tu je naša matična mliječ koja pospješuje koncentraciju! Vaše tijelo i um to trebaju, jer zdravlje je imperativ - navela nam je Selma, jedna od izlagačica.

Osmo izdanje "Sarajevo Holiday Marketa" bit će postavljeno u parku Hastahana u centru Sarajeva, i to u periodu od 05. decembra 2018. do 13. januara 2019.  Osnovni ciljevi "Sarajevo Holiday Marketa" svakako su svake godine imati sve bolju prodaju i mnogo kvalitetnije usluge.

- Prelijepo nam je ovdje, došli smo sa svojom djecom kako bi se svi zajedno zabavili - rekla nam je gospođa koja je došla sa mužem i dvoje djece. Djeca su iskoristila ovo divno veče da se kližu na ledenoj plohi "Holiday Marketa".

Ekipa našeg portala boravila je druge noći ovogodišnjeg "Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa" u parku Hastahana, te smo za vas zabilježili neke od zanimljivih detalja.

- Prelijepo nam je svirati, atmosfera je super. Pozivamo i vas sve da do 10. januara posjetite "Coca-Cola Sarajevo Holiday Market", poručio je našem čitateljstvu bend koji će vas sve, ukoliko posjetitie park Hastahana u toku trajanja ove manifestacije.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.