SREDNJOBOSANSKI KANTON

Preduzeće "Inox Partner" već 16 godina producira proizvode najviše kvalitete

Stalno usavršavanje proizvodnje firme iz Donjeg Vakufa

A.Vr.

30.6.2016


Preduzeće "Inox Partner" iz Donjeg Vakufa ja osnovano 2000. godine i od tada stalno usavršava i producira proizvode najviše kvalitete uz najpovoljnije cijene u cilju zajedničkog uspjeha sa kupcima, u područjima prehrambene, hemijske industrije, arhitekture i građevinarstva.

- Ispunjavanje 100 posto zahtjeva kupaca pripada našoj samosvjesti i to je naša dnevna obaveza. Dobro organiziran proizvodni proces i veliko stručno metalurško znanje uposlenika je doprinijelo prepoznatljivom imidžu preduzeća - rekao je dipl. ing Mehmed Kulašin, direktor preduzeća "Inox Partner.

Kulašin ističe da stalno rastuća potražnja za njihovim proizvodima zahtjeva jedan konstantan i visok nivo kvalitete.

- Mi isporučujemo u dogovorenom terminu i dogovorenoj kvaliteti. Kontinuirano osiguranje i poboljšanje ovih navedenih mjerila kao i smanjenje zagađivanja okoliša su poznati stavovi firmine filozofije. Konsekventna politika preduzeća u smislu poboljšanja u istraživanju i razvoju, kompetentnosti, jedan ravnomijerno visok standard kvalitete kao i iskren odnos prema kupcima, dobavljačima i radnicima su naši dnevni zadaci za budućnost - kazao je Kulašin.

Više o preduzeću "Inox Partner" iz Donjeg Vakufa mozete pronaći na www.inox-partner.ba ili na Facebook stranici Rostfrei center Inox Partner Donji Vakuf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.